Nyt on aika laittaa Mökit kuntoon!

Onko mökilläsi jokin paikka kohennuksen tarpeessa? Tai onko kaikki muuten kunnossa, mutta jokin arkea helpottava palvelu tekisi mökillä olemisesta vieläkin mukavampaa? Maksuton, Mikkelin seudulla toimiva Mökit kuntoon -neuvontapalvelumme auttaa sinua löytämään tarvitsemasi palvelut.

Hyvässä kunnossa olevalla mökillä on viihtyisämpää viettää aikaa. Myös mökin käytettävyyden ja arvon säilyminen ovat tärkeitä asioita, kun on kysymys rakkaasta vapaa-ajanviettopaikasta. Monelle mökkeilijälle puuhastelu mökkitontilla on mieluisaa ja rentouttavaa ajanvietettä. Mutta entä jos eteen tuleekin homma, johon omat taidot tai aika eivät riitä? Tai jos vaikkapa mökin kunnossapitoon tai silmälläpitoon tarvitaan apua silloin, kun mökinomistaja ei itse ole paikalla?

Mökkitalkkarit, remonttimiehet, siivouspalvelut ja sisustajat, pihapuunkaatajat, laiturinasentajat ja monet muut alansa ammattilaiset saattavat olla juuri heitä, joilta löytyy tarvitsemasi apu ja ammattitaito. Mökit kuntoon -neuvontapalvelu auttaa mökinomistajaa arvioimaan mahdolliset kohentamis- ja avuntarpeet sekä löytämään tarvittavat palvelut.

Pilotilla uusia avauksia seudulle

Mökit kuntoon -pilotin idean taustalla on Kangasniemellä toteutettu kunnallinen kampanja, jota Mikkelin kaupunki ja seutuvaliokunta halusivat kokeilla nyt seudullisena. Pilotti on osa Etelä-Savo kestävän vapaa-ajan ykkösalueeksi 2017–2019 -hanketta. Pilotti toteutetaan vuoden 2018 aikana Hirvensalmen, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan alueella.

Yrittäjä

Tarjoatko palvelujasi vapaa-ajanasukkaille?

Tule mukaan Mökit kuntoon -pilottiin, jossa tehdään Hirvensalmen, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan yritysten palvelutarjontaa näkyväksi mökkiläisille. Kumppaniyritykseksi voi ilmoittautua 30.4.2018 asti.

Mökinomistaja

Kaipaatko uusia ideoita mökkisi viihtyisyyden lisäämiseksi?

Soita 0440 785 436 ja uusi elämä mökillä on lähempänä toteutusta! Annamme käytännön neuvoja ja vinkkejä siitä, kuka Laiturilla-yrityskumppaneistamme voisi auttaa ja keneen ottaa yhteyttä, kun tarvitset palveluita mökillesi. Saat kirjallisen Mökit kuntoon -reseptin, joka on käytännön vinkkilista juuri sinun mökkisi käytettävyyden ja viihtyisyyden lisäämiseen.

Maksuton Mökit kuntoon -neuvontapalvelu on tarjolla vain Hirvensalmen, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan alueen mökinomistajille vuoden 2018 aikana.

Anne Innanen

Mökit kuntoon -koordinaattori
0440 785 436
anne.innanen@mikseimikkeli.fi