Laiturilla-juhannuskuvakisa Facebookissa säännöt

Osallistu kilpailuun postaamalla Laiturilla-juhannuskuva Facebookin kilpailupäivityksen alle.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ
Laiturilla – Etelä-Savo kestävän vapaa-ajan asumisen ykkösalueeksi 2017-2019 -hanke

KILPAILUAIKA
Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailupäivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.

OSALLISTUMINEN KILPAILUUN
Kilpailuun osallistutaan postaamalla kuva Facebook-kilpailupäivitykseen. Kommentoimalla/laittamalla kuvan päivitykseen osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

VOITTAJAN VALINTA
Kilpailun voittaja arvotaan kuvan määräaikaan mennessä lähettäneistä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

PALKINNOT
Voittaja saa Facebook-päivityksessä ilmoitetun palkinnon. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

ARPAJAISVERO
Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

HENKILÖTIEDOT
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajakuva ja kuvaajan / kuvan lähettäjän nimi omissa kanavissaan. Muiden kuin voittajakuvan mahdollisesta käyttöoikeudesta neuvotellaan tarvittaessa erikseen.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.